AT Eco Weedremoving Event 23 maart 2017

Op donderdag 23 maart hielden wij een open dag voor de door AT Cleaning Systems ontworpen AT Ecoweedremover op de BurgGolf in Wijchen. Het was een erg geslaagde open dag, waar diverse belangstellenden uit zijn genodigd die kennis hebben gemaakt met de werking van de AT Ecoweedremover. De open dag begon met een informatieve presentatie over de AT Ecoweedremover waarin het ontstaan, de werking, en de resultaten werden toegelicht. Na de presentatie werd de machine buiten onthuld en vond er een demo plaats waar te zien was hoe de AT Ecoweedremover werkt, en de resultaten hiervan. Vervolgens konden binnen diverse vragen en onduidelijkheden uitgelegd worden onder het genot van een hapje en een drankje. Wij van AT Cleaning Systems danken iedereen die langs is gekomen op deze eerste editie van het AT Eco Weedremoving Event!

 

Niet langs kunnen komen of heeft u toch liever een demo op locatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Laatste nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Copryright 2019. AT Ecoweedremover.