Revolutie in de strijd tegen onkruid in samenwerking met Kärcher

Voor doeltreffende, duurzame onkruidverwijdering is vanaf heden de succescombinatie Kärcher werktuigdrager MIC 42 en de AT Eco! Weed Remover verkrijgbaar. Met de koudwater hogedruk- en opzuigunit – een ontwikkeling van AT Cleaning Systems – vond Kärcher een mooie, ecologische aanvulling voor zijn uitgebreide assortiment werktuigdragers. De Kärcher AT Eco! Weed Remover is een multifunctionele onkruidverwijderingsmachine die onder hoge druk en met koud water onkruid tot en met de wortel tussen de voegen verwijdert. Zo wordt woekerend onkruid op korte én lange termijn aangepakt. Een duurzame oplossing dus, ook op ecologisch vlak. Een reinigingsmiddel/chemie is dus overbodig, én het verbruikte water wordt onmiddellijk gerecycled. De milieuvriendelijke machine heeft zijn aangetoonde efficiëntie te danken aan de uitgekiende mix van hoge druk, koud water, afzuiging én een precieze werkingshoek.

 

 

 

Laatste nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Copryright 2019. AT Ecoweedremover.