Eco! Weed Remover

Onkruidmachine Kärcher AT Eco Weedremover – Duurzaam & Effectief!

Koud water is dé milieuvriendelijke oplossing voor onkruid verwijderen.

De Kärcher AT Eco Weedremover is een milieuvriendelijke onkruidmachine die op de meest milieuvriendelijkste manier effectief onkruid kan verwijderen. Het water wordt in de voeg gespoten waarbij het diep en effectief onkruid verwijdert én tegelijkertijd uw terrein schoon achterlaat!

Uit onderzoek is gebleken dat deze milieuvriendelijke vorm van onkruid verwijderen dermate diep gaat dat er voor zorgt dat de voedingsbodem wordt verwijderd waardoor het onkruid lang de tijd nodig heeft om weer zichtbaar te worden. De Kärcher AT Eco Weedremover kan al met slechts twéé behandelingen per jaar uw terrein onkruidvrij én stralend schoon achterlaten.

Het voordeel van onze onkruidmachine met koud water:

Na                            Voor

Onkruid verwijderen rondom paaltjes en obstakels

Ondanks de effectieve werking van de Kärcher AT Eco Weedremover blijft het lastig om onkruid blijvend te verwijderend rondom paaltjes en dergelijk. Daarom hebben wij een tool ontwikkeld die gekoppeld kan worden aan de machine. Zo kan je er makkelijk omheen spuiten en de voegen vullen met speciaal voegsel. Op deze manier is een onkruidloze bestrating gegarandeerd.

onkruidmachine

Wil je meer informatie over onze onkruidverwijderingsmachine of heb je een specifiek vraagstuk? Wij denken graag met je mee!

Naast de Kärcher AT Eco Weedremover hebben we ook een breed aanbod in diverse andere professionele reinigingsmachines.

Bekijk ons reinigingsapparatuur op: www.atcs.nl of neem direct contact met ons op.

 

Copryright 2019. AT Ecoweedremover.